social image
 • ЗА ВРЕМЕ НА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА

  Салонот работи само со закажување.
  Ве молиме јавете се да закажете средба или земање на мерки

  075 458 466

 • ПОБАРАЈ ПОНУДА ВО 3 ЧЕКОРИ

  Секоја одлука за купување на вградени плакари треба да почне со прецизен план.

 • УСПЕХОТ Е НАГРАДЕН

  Нашиот професионализам се препознава на секаде

СОВРШЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА И ПРЕГЛЕДНОСТ НА ПРОСТОРОТ

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Сведоштва

функционално секојдневие

За да овозможи плакарот совршена организација и прегледност на содржината во него, покрај концептот на гардеробни оклагии и полици во плакарот се вградуваат и фиоки, корпи, извлечни полици, краватос, гардеробни лифтови(сервето), тацови за чевли  и други практични елементи.

Врвниот квалитет овозможува едноставно одржување и долгогодишна издржливост и отпорност на вообичаените услови на употреба.

ЗD ВИРТУЕЛНА Прошетка

Разгледајте го нашиот каталог

Идеи за вградени плакари на едно место.