2 ВО 1 КЛУБ МАСА


Детали за производот

Клуб маса која лесно се претвора во трпезариска маса.
Димензии на масата кога е во форма на клуб маса: 80x80x39cm
Димензии кога е во форма на терпезариска маса:  80x160x73cm
Функционалност пред сѐ.