АКРОЛИНО


Мултифункционален кревет

ЛЕО е трансформационен склоп на работна маса и кревет. Со лесно движење се повлекува креветот надолу без да се поместат предметите кои се на масата.

КРЕВЕТ-СОФА СИМБА

Мултифункционален брачен кревет со вертикално затварање. Варијанта без и со софа која се спушта автоматски.
Идеално за гарсоњери и викенд станови.

клуб маса

Клуб маса која лесно се претвора во трпезариска маса