КРЕВЕТ - СОФА СИМБА


детали за производот

Симба е мутлифункционален брачен кревет со латофлекс конструкција со вертикално затварање. 
Варијанта без и со софа која се спушта автоматски.
Лесно движење го трансформира креветот од дневен во ноќен режим. 
Максимални димензии на душек:200x160x18cm
Функционалност пред сѐ.