Услови за плаќање

За секој да може да си дозволи да ужива во нашите производи направивме подобрување на условите на плаќање.
1.    70% аванс, 30%  на ден на монтажа
2.    За 100% аванс следи 10% попуст 
3.    До 12 рати без камата со платежни картички (VISA, MASTER, MAESTRO)
 

Напомена: попустите важат и за плаќање жирално, кеш и со платежни картички без рати.

Разгледајте го нашиот каталог

Идеи за вградени плакари на едно место.